Camerata RCO

De kers op de januaritaart is het tournée met Camerata RCO naar Colombia, een marathon van symphoniën van Schubert, Mozart en Beethoven. We spelen in éen week een stuk of 8 symfonieën, een paar pianoconcerten, en dat alles in een prachtige oude Zuid-Amerikaanse stad bij 33 graden. Ik ben een enorme Schubert fan, dus verheug me op al zijn mooie noten.

Strand 1

De standplaats van het NDT is in Den Haag, en het onderkomen is vanwege de bouw van het nieuwe Amare cultuurcomplex (opening in 2021) op het moment het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. Het was bepaald geen straf om daar aan het werk te zijn omdat je in de pauzes even op strand kunt wandelen. Ik woon in een drukke wijk in Amsterdam, dus kan een gevoel van ruimte en mooie vergezichten zeer waarderen.

Rara Avis recensie


Op 10 november 2018 speelde ik met mijn nieuwe trio Rara Avis in Hot House Jazz in Leiden. Dit trio bestaat uit Jodi Gilbert (zang en stemkunst), Albert van Veenendaal (piano) en ik. We spelen op een gemengde basis van improvisatie, gecomponeerde stukken en geschreven teksten. De slagwerker Alan Purves speelde samen met Albert op geprepareerde piano de tweede set en we sloten gezamenlijk af. Ziehier de recensie.